Usikrede personlige lån er ikke lån. De lover at tilbagebetale en gæld. Du har ikke nogen aktiver til at sikre lånet, så banken eller udlånsfirmaet kan ikke gøre krav på din ejendom i tilfælde af manglende betaling. Usikrede personlige lån kræver ikke, at du sætter nogen af din ejendom eller hus som sikkerhed. Det betyder, at du ikke behøver at risikere dit hjem eller andre aktiver. Usikrede personlige lån er tilgængelige fra de fleste banker og finansielle institutioner, selvom du måske også finder dem online. Har nogle forskning for at finde de långivere, der tilbyder de bedste vilkår.

Fordi du ikke behøver at stille sikkerhed, disse lån er meget let at opnå. Det er muligt at få et usikret personligt lån til møbler og andre køb. Hvorfor? Du vil ikke være forpligtet til at stille sikkerhed for at sikre lånet. Dette gør usikrede personlige lån ideel til dem med dårlig kredit historie, dårlig kredit rapporter og / eller konkurs.

Det er vigtigt at shoppe rundt efter personlige lån, især usikrede. Online långivere kan tilbyde lavere lånebeløb og renter eller andre fordele. Det er okay at se sig omkring. Sammenlign satser og se fordele og ulemper ved forskellige online långivere. Nogle websteder kan give tilbud baseret på din kredit score, mens andre kan tilbyde citater udelukkende baseret på din FICO score. Sammenlign priser for at finde de bedste tilbud.

Der er to typer af usikrede personlige lån til rådighed: sikrede lån eller usikrede personlige bedste kviklån. Usikrede personlige lån kræver sikkerhedsstillelse for at være berettiget til lånet. Långiveren er ikke i fare, så renten for disse lån er normalt højere. Det er derfor vigtigt at vurdere, om renten er risikoen værd.

Hvis du ikke har kredit score for at være berettiget til et sikret lån, usikrede personlige lån kan være en mulighed. Renten er normalt lavere end for sikrede lån, fordi der ikke er sikkerhed. Usikrede personlige lån har højere renter end sikrede lån, fordi der ikke er sikkerhed. Dette er en sikkerhedsforanstaltning fra långiverens side, men det bør ikke forhindre dig i at betale for høje renter.

Selv om der er mange grunde nogen kan have brug for kontanter med det samme, kan det ikke være muligt at opnå traditionelle lån. En usikret personlige lån kan være en god mulighed, hvis du befinder dig i en sådan situation. Selv om renten for usikrede lån er generelt højere end for sikrede lån, bør dette ikke stoppe dig fra at anvende. Usikrede lån er mere overkommelige end sikrede lån. Du bliver nødt til at låne penge, og usikrede lån har højere renter. Du bør ikke låne flere penge, end du rent faktisk har brug for. Sørg også for at betale dine regninger til tiden. Selvom det kan være mere arbejde, end du måske tror, er det ikke svært.