Som en SMV er det næsten umuligt for os at ansætte tjenestegrene af en god SEO-firma, der skal bruge tid på at optimere hjemmesiden, tilføje nyt indhold og få gode links til webstedet, simpelthen på grund af de involverede omkostninger. Andre SMV er jeg sikker på i en lignende situation. De ville alle elsker at have et websted rangeret højt i google og andre søgemaskiner og bragt i en konstant strøm af ny virksomhed. Men for at leje en SEO firma til at gøre alt det ovenstående er ofte uden for rækkevidde af mange små virksomheder især dem, der lige er startet ud.

Men som en virksomhed, der leverer tjenesteydelser, os selv og 80% af vores nye forretning kommer via internettet kan jeg grundigt anbefale at du finde en virksomhed, investere penge fordi du får snart frugterne tilbage. Hvis du føler at du stadig ikke kan helt har råd til at gå den vej, fordi penge i selskabet er stram derefter er de andre forløb jeg kan anbefale at skrive artikler. Jeg holdt Se og læse alle denne gratis rådgivning fra SEO er derude på nettet om fordelene ved at skrive artikler og indsende til distributionscentre artikel og e-zines. Jeg plejede at tænke når du læser disse ord af visdom hvor vidunderligt det ville være hvis bare jeg kunne gøre det, men jeg har aldrig gjorde det. Der er indtil for nylig. Omkring en måned siden besluttede jeg jeg ville prøve at skrive en artikel. Først hvad vil jeg skrive om? Stort problem, hvad kunne jeg skrive om, at havde nogen relevans for mit websted eller de tjenester vi leveret og være af interesse for nogen anden? Så gjorde jeg en søgning på en af artiklen distribution websteder på udkig efter artikler, der havde relevans i forhold til mine egne websteder indhold og fandt intet af reel relevans. Så intet til det jeg ville have til at skrive min egen. Det stadig tog endnu en uge før jeg kom op med nogen ideer. Jeg fokuseret på hvilke tjenester vi forudsat og hvordan jeg kunne dreje disse i artikler. Stadig kom intet faktisk af disse tanker. Så en nat var jeg talte med en af vores rengøringsmidler, der fortalte mig om de problemer, hun havde med toiletbørster på disse særlige lokaler, hun arbejdede på. De var den forkerte form for at gøre et godt stykke arbejde! Den følgende dag talte jeg til virksomheden og de blev enige om vi kunne sætte vores egne i. Så indså jeg, at dette var et problem mange steder især indenlandske husstande. Så jeg skrev min første artikel om toiletbørster og hvorfors og hvordan af hvordan mennesker bør henvende sig til købet af disse objekter. Endnu en gang ordene flød. Jeg indsendt dette til to artikel distributører og en ezine. Til min overraskelse blev accepteret, og jeg har ikke set sig tilbage. Jeg Nu skriver i gennemsnit to artikler per uge og har nået hovedtotalen for 24 publicerede artikler. Hver artikel giver mig omkring fem links i gennemsnit, nogle give mere, andre mindre, det afhænger hvem samler dem op og genudgiver dem. Vigtigst er det boostet min besøgende og mine backlinks og derfor min søgning motor holdning. Da jeg gjorde en søgning på hvem linker til mit websted disse artikler fremstillet 12 backlinks for google og en svimlende 186 på MSN. Det var utrolig interessant at se hvor mine artikler ender, ofte i meget uventede steder, og det er globalt, så de kan plukkes overalt i verden.

Ikke skal sætte af af tanker

· Jeg kan ikke skrive

· Jeg har ikke noget at skrive om

· Ingen ønsker at læse de ting jeg vide om

Fordi du er forkert på alle punkter. Der er en masse råd frit tilgængelige på hvordan til at skrive gode artikler, gå søge det. Alle, der kører en forretning har ekspertviden på nogle emne, og endelig hele verden er din målgruppe, så der vil være mange mennesker derude, der er interesseret i, hvad du har at sige. Overrask dig selv, som jeg, give det en gå. Efter den første eller anden artikel vil du finde at de bare flyder og skrivning bliver meget lettere. Meget vigtigere er vidundere dog de gør for din hjemmeside.