Kompressorer falder i tre generelle områder; Små bærbare enheder som Porter-kabel “Job Boss” ofte med en pandekage eller to små lagertanke, mellemstore enheder som Campbell-Hausfield, som normalt har hjul, og store kompressorer har faste baser til butikker og industriområder. Med hensyn til kapacitet, kan mindre enheder spaertræ.dk start omkring 1.5 hest og større forener overstiger 6 hest magt motorer. Pumperne, selv er enten olie-mindre eller Oliesmurte og pumperne er én eller to cylinder og singe af to-trins kompressorer… og denne sidste sætning er grunden til de fleste træ arbejdere ikke har en luftkompressor, fordi de lyder kompliceret.

Nogle af de nyttige udtryk, som du bør vide om, når de søger en kompressor omfatter: PSI – Pounds per kvadrattomme, CFM – kubikfod per minut, Duty Cycle – er mængden tid en kompressor kan køre i forhold til den øvrige tid (lagertank) over en 30 minutters Pedersen eriod… som det kan fungere i 10 minutter, derefter hvile i 20 uden at skabe betydelige hoved slid, enkelt fase – er, hvor komprimering stempel komprimerer alle luft i et slagtilfælde, totrins – hvor der er to stempler, der arbejder sammen for at komprimere luft. (Generelt en to-trins kræver færre hestekræfter, og producerer mindre varme).

Som hovedregel er typer af værktøjer, der er hårdere på luftmængder dem, der kører kontinuerligt som sanders, og kværne og kuttere. Funktioner, der kræver mindre cykling er værktøjer, der kører intermitterende som soempistol, hæftemaskiner og i nogle tilfælde øvelser eller endda sprøjter.

Hvis du planlægger at køre nogle løbende værktøjer som sanders, buffere, kværne og så videre vil du overveje noget i midten størrelse eller selv store shop størrelsen af kompressorer som. I et tilfælde som dette skal du sandsynligvis have en 25 gallon lagertank og omkring en 4 hest rating som en Makita eller håndværker. Du vil sandsynligvis se på en 220 Volt version så godt.

Hvis du planlægger at bruge en række værktøjer, vil nogle af dem løbende tegne, som vinkelslibere, sanders og buffere, du overveje en stor fast base kompressor som Campbell – Hausfeld eller Ingersoll Rand. Disse vil have omkring 6 hestekræfter og en lagertank på 50 gallons eller mere.

Hvis du er en hobbyist woodworker, der er på udkig efter en sømpistol eller hæftemaskine, er en af de små bærbare kompressorer sandsynligvis ideel. Producenter som Porter-kabel eller Delta vil fungere fint.

Det virkelige trick til at købe en kompressor er at vide før tiden, hvad du skal bruge det til og hvad luft-værktøj rating er i PSI og CFM. Dette vil give dig en bedre indikation normeret maksimalydelse skal du. Men dette er ikke slutningen alle enten, fordi dit behov for at se nærmere på luft værktøjer du overvejer fordi det samme værktøj en vary bredt i mængden af komprimeret luft vil det forbruge. For eksempel har en serie i seks tommer random-orbital sanders cfm forskelle af 8 til 24. Der er enorme, og det betyder forskellen mellem køber en midten størrelse kompressor eller store fast kompressor. Det betaler sig at undersøge de værktøjer, du vil bruge og vælge de velegnede.

En kompressor og tilknyttede luft drevet værktøjer kan være en realtid saver, selv for hobbyist’s værksted. I mange tilfælde er en enkel brad sømpistol næsten som at have et andet sæt af hænder omkring i montage og limning projekter sammen. De andre overvejelser i udvælgelsen af en kompressor er, hvilke andre anvendelser vil du finde det? For eksempel hvis du vælger en af de bærbare enheder, det er tænkeligt, at du kan bære det rundt til småjobs i huset, til venner eller andre områder. Dette er mindre af en valgmulighed i midt–størrelsen og udelukket for de store enheder… men derefter bærbare sandsynligvis bliver ikke egnet til sander/buffere… SÅ… i sidste ende vil du skal gøre at hård beslutning, men hvad der nogensinde du gør, Sørg for, du sikker på at få et pænt udvalg af værktøjer designet til din kompressor. Det vil gøre din træbearbejdning mere sjov, hurtigere og endnu sjovere end den er nu.